Bemutatkozás

Köszönöm, hogy ez a fejezet is érdekel, és elolvassátok!

Amikor az első tekercs filmemet fényképeztem és hívtam elő, körülbelül 7 éves lehettem. Azóta megállás nélkül fényképezek, és teszem közzé fotóimat. Az esküvőfotózás egy véletlen felkéréssel Németh Tamás esküvői fotóskezdődött, és a hobbi hivatássá vált.

Sokan az esküvőfotózást úgy tartják, hogy vigyük ki a műtermet a szabadba, és csináljunk a menyasszonyból modellt. (Ja, a vőlegényből meg fekete hátteret… :) Én jobban szeretem, ha a pár inkább egymással foglalkozik, és a képeken ez látszik is. Természetesen elkészülnek a szokásos, nagymama komódjára való fotók, viszont ezek száma nálam minimális.

A fotózás az esküvő napján nem csak egy fix időszakban zajló esemény. Én az esküvő teljes napját eseményszerűen, riport jelleggel fotózom végig a készülődéstől a menyaszonytánc végéig, és még azon is túl egy órát. Ezt a szakma úgy hívja, hogy: fotózsurnaliszta esküvőfotózás.

Eleinte foglalkoztam járműfotózással, koncertfotózással, partyfotóval és modellfotózással. Valamiért számomra mégis az emberek a legérdekesebbek. Meg kell ismerni az alanyt, hogy tudjam, mikor mutatja  valódi arcát, mi az, ami leginkább jól áll neki, s hogy milyennek látja saját magát!

Az esküvő-fotózás esetében pont ez a legfontosabb. Az ifjú pár tudja, hogy fényképeken hogyan szeretné viszont látni önmagát. Azok akik már jó ideje (akár születésük óta) ismerik őket pontosan tudják, mi jellemző rájuk, és a lényeg, hogy ezt adja vissza egy esküvői kép is! Egy esküvőfotós dolga ennél még nehezebb, mivel nincsenek évei a pár megismerésére, pedig én ezt különösen fontosnak tartom, hogy a fotózás alatt a lehető legfelszabadultabbak, legboldogabbak legyetek és hogy egy húron pendüljünk!

Az esküvőfotózás csak EGY napról szól! Bármilyen jó legyen is az fotós utómunkája, ha a képek nem elég jók, nem lesz jó az eredmény sem. Tehát egyszerre alakítja a fotózás és az utómunka a minőséget.

Garantálom, hogy életetek eddigi legszebb napjának minden meghatározó pillanata megmarad, hiszen:

"Egy fénykép, örök emlék!"

 

Németh Tamás

 

Kattintsatok ide, és kérjetek egyedi árajánlatot!

 

Egyedi árajánlatot kérek!

Kapcsolatfelvétel